Loading...

Om Barn&Hund

Barn&Hund har et tydeligt fokus: At give børnefamilien et solidt fundament for at skabe harmoni i hverdagen med hund. 

Barn&Hund er primært et online læringsunivers, hvor vi kommer ind på almene udfordringer og spørgsmål i børnefamiliens hundehverdag, herunder især forholdet mellem børn og hund, men også vejledning til eksempelvis effektiv træning og aktivering af hunden i en småtravl hverdag.

Faglighed først

At forældre selvfølgelig ønsker at gøre det bedste for både hunde og børn i deres varetægt, men kan være i tvivl om, hvad det bedste egentlig er, bliver anerkendt og imødekommet her på siden. 

Hos Barn&Hund sættes der en stolthed i at give (k)ærligt og hundefagligt velfunderet vejledning i, hvordan I som forældre sætter både hund, børn og jer selv op til succes i jeres fælles ønske om et harmonisk familieliv. For I kan være sikre på, at ønsket om et lykkeligt hjem er en ambition I har til fælles med hunden.

At vejene til den harmoniske hundehverdag kan være meget forskellige, er også noget Barn&Hund er opmærksom på. Essensen i indholdet her på siden vil dog altid være, at hunden ikke skal opleve metoder baseret på straf eller udskamning. Det bunder i et etisk grundlag, men i høj grad også i et fagligt, da alt moderne forskning peger på, at vejen til en harmonisk og opmærksom hund er belagt med kærlighed og viden om hunden som et socialt dyr der ønsker en harmonisk sameksistens med sine mennesker.

Forældrene i førertrøjen
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at ansvaret for et godt samspil mellem hund og barn bliver lagt hundrede procent hos forældrene og at der her på siden er fuld tillid til, at alle forældre er i stand til at være opgaven voksen, så længe de bliver præsenteret for de rigtige værktøjer. 

Når det så er sagt, så er vi også vilde med at lade børnene være en aktiv del af hundens hverdag, og der vil være masser at ideer til, hvordan barnet kan blive en sand stjerne i hundens øjne.

Barn&Hund eksisterer primært online ud fra et ønske om at være tilgængeligt og overskueligt for alle forældre. Både geografisk, tidsmæssigt, økonomisk og metodemæssigt. Jeg har dog også fysiske hold og oplæg i Silkeborg, når jeg altså ikke lige er på barsel.

Barn&Hund fokuserer i høj grad på forebyggelse. At undgå, at der overhovedet opstår udfordringer er ganske enkelt langt nemmere end at skulle reparere på eksisterende problemer. 

Ved at følge de råd og metoder der præsenteres her på Barn&Hund, har du gjort meget for at få en harmonisk hverdag med hund og børn og du vil have en solid basisviden som kan hjælpe til at undgå, at der opstår udfordringer, der kan virke helt uoverkommelige og måske utrygge.

Står I allerede i en situation der føles uoverskuelig eller utryg vil jeg anbefale at I kontakter en veluddannet adfærdskonsulent i jeres nærområde, så I med det samme kan få taget hånd om det konkrete problem.

Bor I i Silkeborg og omegn er I velkomne til at kontakte mig på Barn&Hunds Facebookside om en eventuel personlig konsultation i jeres hjem.

Vil I vide mere om min faglige baggrund kan I læse videre her.